Sähköasennukset ammattitaidolla

Onko sinulla vanha rakennus, jonka sähkötyöt on tehty vuosikymmeniä sitten? Varmista kohteen turvallisuus ja kutsu ammattitaitoinen sähkömiehemme paikalle, niin vaihdamme vanhentuneet sähkölaitteet uusiin. Toimimme Päijät-Hämeen alueella Padasjoella, Lahdessa ja Asikkalassa.

Saneerauskohteiden sähkötyöt ovat erikoisalaamme. Olemme tehneet sähköasennuksia lukuisissa erilaisissa saneerauskohteissa, joten tiedämme, mihin tällöin tulee kiinnittää huomiota.

Meiltä myös uudisrakennusten sähköistykset

Oletko rakentamassa taloa ja tarvitsetko sähköasentajaa? Teemme uudisrakennusten sähköasennukset luotettavasti. Toimimme kaikenkokoisissa kohteissa pientaloista suuriin teollisuushalleihin saakka.

Tarjoamme uudisrakennusten sähköistykset sekä urakkana että tuntiveloituksena. Varmistamme aina, että sähkölaitteisto on asennettu turvallisesti ja laadukkaasti. Lisäksi panostamme siistiin ja huolelliseen työnjälkeen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun tarvitset ammattitaitoisen sähköasentajan palveluita, ota yhteyttä! Voit kysyä lisätietoja tai tehdä tarjouspyynnön helposti myös kotisivujemme lomakkeella.