Sähköasennukset alan ammattilaiselta Padasjoella ja koko Päijät-Hämeessä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Padassähkö Oy toteuttaa erilaiset sähköasennukset pitkällä kokemuksella. Yrityksemme sijaitsee Padasjoella ja toiminta-alueemme kattaa koko Päijät-Hämeen alueen. Työskentelemme sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa. Meiltä saat asiakaslähtöistä palvelua laadukkain ja ehdottoman turvallisin lopputuloksin kilpailukykyiseen hintaan!

Olipa kyseessä pieni tai suuri sähkötyö, vaatii se paikalle aina alan ammattilaisen! Toteutamme kaikenlaiset sähköasennukset kotitalouksien nopeista sähkötöistä laajoihinkin sähköurakointeihin luotettavasti ja laadukkaasti. 


Tilatessasi sähkötyöt Padassähkö Oy:ltä, saat paikalle asiantuntevan sähkömiehen, joka hoitaa työn turvallisesti ja aina ammattilaisen tehokkuudella!

Saneerauskohteiden sähkötyöt vankalla kokemuksella

Onko sinulla vanha rakennus, jonka sähkötyöt on tehty vuosikymmeniä sitten? Padassähkö Oy on erikoistunut erityisosaamista vaativiin saneerauskohteiden sähköasennuksiin. Kokemusta mitä erilaisimmista kohteista on yrityksellemme kerääntynyt lähes neljän vuosikymmenen ajalta, ja tietotaitomme kattaakin saneerauskohteiden sähkötyöt kokonaisvaltaisesti.


Kun on aika uusia vanhan rakennuksen sähköt, ota yhteyttä! Varmista kohteen turvallisuus ja kutsu ammattitaitoinen sähkömiehemme paikalle, niin vaihdamme vanhentuneet sähkölaitteet uusiin.

Meiltä myös uudisrakennusten sähköistykset

Oletko rakentamassa taloa ja tarvitset paikalle sähköalan ammattilaisen hoitamaan rakennuksen sähkötyöt? Ota yhteyttä Padassähkö Oy:hyn!


Teemme uudisrakennusten sähköasennukset luotettavasti yhdessä sovittuja aikatauluja noudattaen. Varmistamme aina, että sähkölaitteisto on asennettu turvallisesti ja että työmme lopputulos on ensiluokkaisen laadukas. Tarpeesi mukaan tarjoamme uudisrakennusten sähköistykset joko urakkana tai tuntiveloituksena.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Padassähkö Oy palvelee Päijät-Hämeessä

Padassähkö Oy on sähköalan luotettava kumppanisi. Ota yhteyttä, kun tarvitset asiansa osaavan sähkömiehen toteuttamaan kohteesi sähköasennukset. Palvelemme Padasjoelta käsin joustavasti koko Päijät-Hämeen alueella.